Skip to the content

Content die je doelgroep raakt

Content die je doelgroep raakt

Lezers willen verhalen waarmee ze zich verbonden voelen. Commerciële content is cruciaal in een gezonde marketingaanpak. Presenteer je lezers een bedrijfsverhaal dat leest als een boek en je bent  meteen op kruissnelheid. Media Studio, het creatieve hart van Mediahuis Limburg, laat zien hoe je commercieel succesvol kunt zijn door samen met jou op een innovatie wijze een boodschap uit te dragen, die kwalitatief net zo goed is als de journalistieke verhalen in onze nieuwsmerken. De doelstellingen van jou nemen we daarbij als belangrijkste uitgangspunt. Van daaruit ontwikkelt Media Studio unieke en relevante branded content. We maken gebruik van het brede palet aan kanalen dat Mediahuis Limburg rijk is, zowel in print als online. Naar gelang de doelstellingen en wensen kunnen die crossmediaal worden ingezet.

Meer weten over Media Studio?

Breng je boodschap in beweging

Breng je boodschap in beweging

Bewegend beeld heeft een enorme aantrekkingskracht. Hoewel het gewone tv-kijken afneemt, neemt ‘kijken’ in zijn geheel alleen maar toe. Dagelijkse nieuwsconsumptie via video is hot. Vloggers die beroemdheden worden en Generatie Z die bijna geen tv, maar wel YouTube en Netflix kijkt. De combinatie van beeld, geluid en tekst triggert mensen met meer aandacht te kijken en te luisteren, maar vooral de boodschap beter op te nemen. Het hoort allemaal bij de huidige tijd.

Met een video breng je in korte tijd enorm veel informatie over. Je kunt de kijker het merk echt laten voelen en hem op een nieuwe, dynamische manier kennis laten maken met jouw organisatie, producten of diensten. Een video zegt immers meer dan 1000 woorden. Ken je kijker en speel in op zijn behoeftes. Op deze manier houdt je de aandacht vast en vergroot je jouw betrokkenheid.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bereik je doelgroep waar ze zijn

Bereik je doelgroep waar ze zijn

Geo targeting is een tool die je helpt je boodschap bij de juiste mensen te krijgen. Je plaatst gericht (online) advertenties op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Door een doelgroep op een meer gepersonaliseerde wijze aan te spreken verhoog je de interactie en heb je altijd meer aandacht. De locatie van een bezoeker kan op sommige websites ook (gedeeltelijk) worden afgeleid aan het surfgedrag van de gebruiker.

Neem contact met ons op voor meer informatie