Skip to the content

Altijd meer aandacht?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Print, online, mobiel of via events. De kracht zit in het sterke portfolio van Mediahuis Limburg. Dat maakt het vinden van een passende mediamix veel gemakkelijker. Ons portfolio bestaat uit vijf ijzersterke merken: De Limburger, WijLimburg, VIA, Limburgvac en UitTipsLimburg.

Geïnteresseerd om te adverteren in onze nieuwsmerken? In print, online of middels events?
Bel dan naar 046 - 411 7180 of klik op de button om naar het contactformulier te gaan.

Familieberichten

Familieberichten

Jouw familiebericht in De Limburger of VIA kun je eenvoudig zelf maken en bestellen. Wil je graag een advies of komt je er niet uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Contact opnemen met:

De Limburger: 046 - 411 76 10 | familieberichten@delimburger.nl
VIA: 046 - 411 76 10 | familieberichten@via-limburg.nl

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op zondag* tussen 16.00 en 18.00 uur. De zondagsdienst is tevens bereikbaar op de volgende feestdagen: Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Pinkstermaandag en Hemelvaartsdag.

Snel en betrouwbaar zelf je familiebericht opmaken en opgeven voor De Limburger of de VIA: www.familieberichten.nl

 

Rubrieksadvertenties

Rubrieksadvertenties

Jouw rubrieksadvertenties in De Limburger en/of VIA plaatsen? Dat kan op woensdag in de VIA en/of op zaterdag in De Limburger.

Contact opnemen:

  • Rubrieksadvertenties in de VIA en/of De Limburger: 

046 - 411 76 10 | rubrieken@delimburger.nl

 

Op basis van uw wensen/voorkeuren maken wij voor u een vrijblijvende offerte van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak met een accountmanager in te plannen. Stuur dan een mail naar bereiklimburg@mediahuislimburg.nl

 

Van Harte

Van Harte

Het behalen van een felbegeerd diploma? Een gouden, diamanten of platina huwelijksfeest? Een 100-jarige in de familie? Of een geboorte in de vierde generatie? De Limburger kan deze feestelingen na de feestdag in het zonnetje zetten in de vrijdagse rubriek 'Van harte!'.

En dat voor slechts € 19,95. Stuur minimaal één week voor de plaatsingsdag (vrijdag) een foto met vermelding van alle voor- en achternamen, reden felicitatie, woonplaats, telefoonnummer en factuuradres naar rubrieken@delimburger.nl (o.v.v. Van harte!).

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht?
Neem contact op en wij gaan het samen regelen.