Skip to the content

Altijd meer aandacht?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Print, online, mobiel of via events. De kracht zit in het sterke portfolio van Mediahuis Limburg. Dat maakt het vinden van een passende mediamix veel gemakkelijker. Ons portfolio bestaat uit vijf ijzersterke merken: De Limburger, WijLimburg, VIA Limburg, Limburgvac en UitTipsLimburg.

Geïnteresseerd om te adverteren in een van onze nieuwsmerken? In print, online of via events? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Familieberichten

Familieberichten

Jouw familiebericht in ons dagblad of weekkranten kun je eenvoudig zelf maken en bestellen. Wil je graag een advies of komt je er niet uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Contact opnemen met:

De Limburger:  046 - 411 76 10 | familieberichten@delimburger.nl
VIALimburg:  046 - 411 70 70 | familieberichten@via-limburg.nl

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op zondag* tussen 16.00 en 18.00 uur. De zondagsdienst is tevens bereikbaar op de volgende feestdagen: Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag, Paasmaandag, Pinkstermaandag en Hemelvaartsdag.

Snel en betrouwbaar zelf je familiebericht* opmaken en opgeven voor het dagblad en de VIA Limburg: www.familieberichtenonline.nl 

*uitsluitend voor De Limburger

Rubrieksadvertenties

Rubrieksadvertenties

Vanaf 1 januari 2019 is Mediahuis Limburg gestopt met rubrieksadvertenties in De Limburger.

Alternatieve mogelijkheden zijn:

  • Rubrieksadvertenties in onze weekkrant VIA Limburg: 

046 - 411 70 70 | rubrieken@via-limburg.nl

  • Kaderadvertenties in De Limburger en/of de VIA Limburg weekkrant:

046 - 411 71 80 | advertentie.centraal@delimburger.nl 

  • Online proposities:

046 - 411 72 00 | adoperations@mediahuislimburg.nl

Op basis van uw wensen/voorkeuren maken wij voor u een vrijblijvende offerte van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak met een accountmanager in te plannen. Stuur dan een mail naar bereiklimburg@mediahuislimburg.nl

 

Van Harte

Van Harte

Het behalen van een felbegeerd diploma? Een gouden, diamanten of platina huwelijksfeest? Een 100-jarige in de familie? Of een geboorte in de vierde generatie? De Limburger kan deze feestelingen na de feestdag in het zonnetje zetten in de vrijdagse rubriek 'Van harte!'.

En dat voor slechts € 14,95. Stuur minimaal één week voor de feestdag een foto met vermelding van alle voor- en achternamen, reden felicitatie, woonplaats, telefoonnummer en factuuradres naar rubrieken@delimburger.nl (o.v.v. Van harte!).

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.