Skip to the content

Altijd meer aandacht?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Print, online, mobiel of via events. De kracht zit in het sterke portfolio van Mediahuis Limburg. Dat maakt het vinden van een passende mediamix veel gemakkelijker. Ons portfolio bestaat uit vier ijzersterke merken: De Limburger, WijLimburg, VIA Limburg en Limburgvac.

Geïnteresseerd om te adverteren in een van onze nieuwsmerken? In print, online of via events? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Familieberichten

Familieberichten

Jouw familiebericht in ons dagblad of weekkranten kun je eenvoudig zelf maken en bestellen. Wil je graag een advies of komt je er niet uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Contact opnemen met:

De Limburger:  046 - 411 76 10 | familieberichten@delimburger.nl
VIALimburg:  046 - 411 70 70 | familieberichten@via-limburg.nl

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op zondag* tussen 16.00 en 18.00 uur 

Snel en betrouwbaar zelf je familiebericht* opmaken en opgeven voor het dagblad en de VIA Limburg: www.familieberichtenonline.nl 

*uitsluitend voor De Limburger

Rubrieksadvertenties

Rubrieksadvertenties

Lezers kunnen in ons dagblad en weekkranten snel en eenvoudig een rubrieksadvertentie plaatsen. 

Regelrubrieks
Een regelrubrieks is een advertentie zonder opmaak. Het is de makkelijkste en goedkoopste vorm van adverteren. De tekst mag één woord in hoofdletters bevatten.

Rubrieksadvertenties met tekstopmaak
Een rubrieksadvertentie met tekstopmaak is 1 of 2 kolommen breed met een eigen opmaak. Één foto en logo zijn toegestaan. 

Gewone advertentie op rubriekspagina
Een dagbladadvertentie geplaatst tussen de rubrieksadvertenties op de rubriekspagina. De advertentie mag max. 1.350 millimeter groot zijn en op één pagina mogen max. 5 advertenties geplaatst worden.

Contact opnemen met: 
De Limburger: 046 - 411 70 70 | rubrieken@delimburger.nl
VIALimburg: 046 - 411 70 70 | rubrieken@via-limburg.nl

Van Harte

Van Harte

Het behalen van een felbegeerd diploma? Een gouden, diamanten of platina huwelijksfeest? Een 100-jarige in de familie? Of een geboorte in de vierde generatie? De Limburger kan deze feestelingen na de feestdag in het zonnetje zetten in de vrijdagse rubriek 'Van harte!'.

En dat voor slechts € 14,95. Stuur minimaal één week voor de feestdag een foto met vermelding van alle voor- en achternamen, reden felicitatie, woonplaats, telefoonnummer en factuuradres naar rubrieken@delimburger.nl (o.v.v. Van harte!).

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.