Skip to the content

WijLimburg

WijLimburg is hét platform voor zakelijk en ondernemend Limburg en geeft je een unieke kijk in het Limburgse bedrijfsleven. Zowel online als offline zijn er verschillende mogelijkheden om jouw boodschap onder de aandacht brengen bij het Limburgse bedrijfsleven. WijLimburg.nl heeft maar liefst vijf miljoen bezoekers per jaar. De highlights uit het economisch nieuws worden elke dag verstuurd in de WijLimburg Nieuwsbrief naar 17.000 abonnees. In print (WijLimburg Achtergrond) bereiken we maandelijks 352.000 lezers en niet te vergeten het WijLimburg Magazine met 20.000 lezers.

Print

Print

WijLimburg Magazine is de printuiting die drie keer per jaar verschijnt. Het WijLimburg Magazine wordt eveneens uitgebreid online verspreidt.

Online

Online

Op WijLimburg.nl vindt u 24 uur per dag het laatste ondernemersnieuws. Iedere werkdag krijgt u als abonnee om 7.00 uur het laatste nieuws in uw mailbox.

Print

Print

WijLimburg Magazine is het relatiemagazine van WijLimburg dat drie keer per jaar verschijnt. In print, maar ook in digitale vorm. Elk met zijn eigen pluspunten. Lees er de andere verhalen over het Limburgse bedrijfsleven, krijg een unieke inkijk in wat er zich op ondernemersgebied in het bronsgroen eikenhout afspeelt. Hoe onderscheiden ondernemers zich van collega’s? Wat zijn hun drijfveren? Wat zijn hun tegenslagen geweest en wat hun successen? Maak kennis met bijzondere kantoren, bijzondere vervoermiddelen en bijzondere hobby’s. Ook u kunt in WijLimburg Magazine uw eigen verhaal met meer dan 20.000 lezers delen.

 

Online

Online

Op WijLimburg.nl vindt u 24 uur per dag het laatste Limburgse ondernemersnieuws. Via WijLimburg.nl bereikt u jaarlijks vijf miljoen bezoekers met uw eigen nieuws. De highlights uit het Limburgse ondernemersnieuws worden elke werkdag om 7.00 uur in de WijLimburg nieuwsbrief verstuurd naar ruim 15.000 abonnees.

Meer Weten?

Vertel ons wie u wanneer wilt bereiken en welke boodschap u wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wilt u ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.