Skip to the content

WijLimburg

WijLimburg is hét platform voor zakelijk en ondernemend Limburg en geeft je een unieke kijk in het Limburgse bedrijfsleven. Zowel online als offline zijn er verschillende mogelijkheden om jouw boodschap onder de aandacht brengen bij het Limburgse bedrijfsleven. WijLimburg.nl heeft maar liefst vijf miljoen bezoekers per jaar. De highlights uit het economisch nieuws worden elke dag verstuurd in de WijLimburg Nieuwsbrief naar 17.000 abonnees. In print (WijLimburg Achtergrond) bereiken we maandelijks 352.000 lezers en niet te vergeten het WijLimburg Magazine met 20.000 lezers.

Print

Print

WijLimburg Magazine is de printuiting die vier keer per jaar verschijnt.

Online

Online

Op WijLimburg.nl vind je 24 uur per dag het laatste ondernemersnieuws.

Print

Print

WijLimburg Magazine is het relatiemagazine van WijLimburg dat vier keer per jaar verschijnt. In digitale vorm, maar ook in print; elk met zijn eigen pluspunten. Lees er de andere verhalen over het Limburgse bedrijfsleven, krijg een unieke inkijk in wat er zich op ondernemersgebied in het Bronsgroen Eikenhout afspeelt. Hoe onderscheiden ondernemers zich van collega’s? Wat zijn hun drijfveren? Wat zijn hun tegenslagen geweest en wat hun successen? Maak kennis met bijzondere kantoren, bijzondere vervoermiddelen en bijzondere hobby’s. Ook jij kunt in WijLimburg Magazine je eigen verhaal met 20.000  lezers delen.

 

Online

Online

Op WijLimburg.nl vind je 24 uur per dag het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, succesverhalen en persberichten. Via WijLimburg.nl bereik je jaarlijks vijf miljoen bezoekers met jouw nieuws. De highlights uit het economisch nieuws worden elke dag verstuurd in de WijLimburg Nieuwsbrief naar 15.000 abonnees.

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.