Skip to the content

Weekkrant

Weekkrant

Weekkrant VIA verschijnt in 8 regionale edities en wordt iedere woensdag meegenomen als vaste bijlage bij De Limburger in een oplage van 110.000 exemplaren. Daar bovenop wordt de VIA elke week in een oplage van 40.000 exemplaren neergelegd bij een groot afhaalpunten verspreid over de hele provincie. Ook Limburgers die geen abonnement op De Limburger hebben kunnen de VIA dus (gratis) lezen.

En daar blijft het niet bij. De VIA staat ingebed in de 31 lokale webpagina’s van de website van De Limburger, die dagelijks meer dan 175.000 keer wordt bezocht. Elk van de 31 Limburgse gemeenten heeft op deze website zijn eigen pagina. Bovendien is er voor elke gemeente een eigen Facebook-groep en een eigen e-mail nieuwsbrief. Tenslotte verschijnt er van elke VIA wekelijks een e-paper (‘digitale krant’) die voor iedereen gratis beschikbaar is.

Met niet alleen een wekelijks printuitgave en e-paper, maar vooral door de 24/7 publicaties van de VIA-artikelen op de snelgroeiende 31 lokale pagina’s van de website van De Limburger, krijg je als ondernemer nieuwe, tot dusver ongekende mogelijkheden om digitaal te adverteren. Volledig gericht op alleen jouw doelgroep, maximaal flexibel en beheersbaar en honderd procent transparant en meetbaar.

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.