Skip to the content

De Limburger

De Limburger heeft niet alleen een hoog bereik print 331.400 en online ruim 1,7 miljoen unieke bezoekers per maand - de krant geniet in onze provincie een ongeëvenaarde naamsbekendheid en een groot vertrouwen. Basiskwaliteiten voor jouw succesvolle advertentiecampagne. Kortom, je hebt altijd meer aandacht! Adverteren in De Limburger kan op een advertentiepagina of een redactiepagina. Maar ook in onze speciale bijlagen en online. Stuk voor stuk in het oog springende producties, die door onze lezers hoog worden gewaardeerd.

Print

Print

De Limburger is typisch een dagblad voor het hele gezin. Met vijf regionale edities, een vaste redactionele indeling en een prominente rol voor regional nieuws.

Online

Online

DeLimburger.nl, het online platform van De Limburger richt zich op de achtergronden van het regionale nieuws.

L-Magazine

L-Magazine

L-magazine is de weekendbijlage in magazineformaat van De Limburger. Elke zaterdag gratis bij de krant en op de e-paper app.

Specials

In De Limburger kun je in diverse speciale bijlagen adverteren. Het zijn stuk voor stuk in het oog springende producties.

Print

Print

De Limburger is typisch een dagblad voor het hele gezin. Met vijf regionale edities, een vaste redactionele indeling en een prominente rol voor regionaal nieuws. Met een bereik van 331.400 lezers is De Limburger van alle regionale kranten de grootste van Nederland.

De vier katernen (vijf op zaterdag) zijn uitneembaar en afzonderlijk te gebruiken. Jouw advertentie is daardoor verzekerd van een maximale attentiewaarde, zeker in een krant met een hoge gemiddelde leesduur.

Bekijk hieronder de cijfers (Bron Nom regio monitor 2019).

Online

Online

delimburger.nl, het online platform van De Limburger richt zich op de achtergronden van het regionale nieuws, met dagelijks meer dan 145.000 bezoeken. Een grote groep lezers keert een paar keer per dag terug voor een nieuws-update. De mogelijkheden van een dergelijk krachtige online-omgeving zijn legio, zelfs bij een beperkt communicatiebudget. delimburger.nl biedt voor iedere campagne maatwerk, met een advertentie, geschreven content of een videoproductie. Bovendien is online adverteren maximaal transparant en kunnen kijk- en klikgedrag bij een commerciële boodschap nauwkeurig worden getoetst.

L-Magazine

L-Magazine

L-magazine is de weekendbijlage in magazineformaat van De Limburger. Elke zaterdag gratis bij de krant en op de e-paper app. Luchtig, optimistisch, verrassend en inspirerend. Een leescadeautje na een drukke week. Een moment van aandacht voor jezelf. In L-magazine staan mensen én verhalen over mensen centraal. Mensen die in Limburg wonen, leven, werken, studeren, sporten, vrienden ontmoeten, genieten en uitgaan. Aan bod komen uiteenlopende thema’s; tuin, weekend, relaties, seks, verzorging, culinair, uit eten, shoppen, mode, beauty, reizen, zingeving, uitgaan, ontspanning, kopen en vriendschappen.

Specials

Wil je je als ondernemer op een specifieke doelgroep richten, inspelen op een bepaald seizoen of een speciale gebeurtenis? In De Limburger kun je in diverse specials adverteren. Het zijn stuk voor stuk in het oog springende producties die door lezers hoog worden gewaardeerd en vaak langere tijd worden bewaard.

Meer weten over welke specials we zoal uitbrengen?

Meer Weten?

Vertel ons wie jij wanneer wilt bereiken en welke boodschap je wilt vertellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing! Wil je ook meer aandacht? Neem contact op en wij gaan het samen regelen.