Skip to the content

Media Studio

Media Studio is het creatieve hart van Mediahuis Limburg, het ambitieuze bedrijf achter De Limburger, VIA, WijLimburg, Limburgvac en UitTipsLimburg. Wij ontwikkelen unieke en relevante concepten voor jou, zowel in print als online via web en app. Branded content is een van de belangrijkste middelen die wij gebruiken om de lezer/kijker een op maat gemaakt verhaal aan te bieden. Wij bereiken via online, mobiel en print meer dan 700.000 lezers.

 

Wij denken verder dan onze vijf merken

Wij denken verder dan onze vijf merken

Media Studio speelt in op de marketing- en communicatiebehoeftes van jou. Wij maken de ideale match tussen het vertellen van jouw verhaal en de juiste doelgroep. Jij bent onze partner, we trekken in het proces nadrukkelijk samen op. We denken niet alleen met je mee, maar dienen je ook van strategisch advies. We stellen ons op als regisseur en beschikken over een breed netwerk van vakmensen, waardoor we op innovatieve wijze een boodschap uitdragen. 

Waarom branded content?

Waarom branded content?

Om je publiek te benaderen, sta je als adverteerder voor de uitdaging verhalen te brengen die relevant zijn en die lezers raken. Commerciële content is niet meer weg te denken binnen een goede marketingaanpak. Media Studio helpt bij het maken van nieuwswaardige verhalen door te zoeken naar de connectie tussen uitgever, adverteerder en lezer. Wij zien branded content als een kwalitatieve vorm van adverteren. Campagnes die wij samen met jou maken, worden met een ‘journalistieke bril’ bekeken en uitgevoerd. We vertellen een geloofwaardig verhaal, zonder al te veel commerciële opsmuk. We geloven in het principe ‘stop selling, start telling’. Op basis van het onderwerp kiezen wij de beste maker/schrijver, de meest geschikte vorm en het passende distributiekanaal.

Een kwaliteitslabel: Limburg vertelt

Wij denken niet in producten maar in creatieve concepten. Wij geven jou als adverteerder, die een mooi en uniek verhaal te vertellen heeft, het podium in onze merken. Kies je voor een branded content campagne in samenwerking met Media Studio dan krijgt deze automatisch het label ‘Limburg Vertelt’. Op die manier is alle commerciële content, in print en online, direct herkenbaar. Wij zien het tevens ook als een kwalitatieve aanpak. Immers: samen kiezen we voor kwaliteit, maatwerk, een groot bereik en de juiste doelgroep.

 

Wie wij zijn

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Mensen maken immers het verschil. Samenwerken zien wij als de kortste weg naar succes.


Voor meer informatie neem contact op met:
Els Spronk
+31 (0)6 53 42 33 01 of +31 (0)46 411 72 32 | els.spronk@mediahuislimburg.nl